Contes

A escriure històries, contes... t'hi veus pràcticantent abocat quan et dediques a la teatre. Aquest espai no vol ser un exercici d'intrussisme en mon dels escriptors però si que se, alguns dels fruits de la resta d'apartats que han acabat esdevenint cantes pel seu propi pes.

 

 

0dc74a360f036bb3eedce6be0d7067f7.jpg

Tinet i els tions màgics

En aquest conte, encàrrec de l'Ajuntament de Navarcles, s'explica la història d'en Tinet, un nen molt i molt curiós enamorat d'una nena, la Valentina. Per conquistar-la la va dur al bosc a berenar mandarines però ai... sabeu a qui agraden molt les mandarines, oi? Als tions!

 

Captura de pantalla 2014-01-23 a la(s) 16.06.01.png

El Carnaval dels Animals

El Carnaval dels Animals és un Ilibre/Cd/Quardern de manualitats on en Dani Coma hi ha posat la poesia. Inspirat en l'obra de Camille Saint-Sans, aquest llibre de poesia fàcil, ràpid i amena permet treballar la música d'aquest autor amb una inacabable dosi de material. Per una banda els poemes i per l'altre les manualitats i els jocs amb els que vé acompanyat el llibret. Una publicació exquisita i feta amb moltíssim gust per part de Montser Roig, directora del projecte.

 

Títul: El Carnaval dels Animals
Contingut: Llibre + CD + quadern de manualitats
Textes: "El Carnaval dels Animals" Dani Coma
Il·lustracions: Subi
Música: Camille Saint-Sans
Adaptació per grup de càmara: Francesc Prat
Piano: Daniel Ligorio
Clarinet i clarinet baix: Jaume Sanchis
Flauta: Alexandra Miletic
Violí: Joan Orpella
Violoncel: Joan Antoni Pich
Orientacions Pedagògiques: Eugènia Arús
Direcció Editorial: Montse Roig
Edita: Bellaterra Música Ed./ A Sense of Music S.L.
Sèrie: "Grandes obras para niflos"

Inclou:
Llibre-carpeta: poemes i textes il.lustrats, retallables per jugar amb les músiques i descripció sobre l'obra. CD: "El Carnaval dels Animals" (les 14 peces tallades) per pintar, guia pedagògica de Camille Saint-Sans

Captura de pantalla 2014-01-23 a la(s) 15.48.20.png

EL SAXO i altres instruments de vent

Un conte il·lustrat sobre una nena que toca en una banda de música i que des-cobreix un instrument nou capaç de sonar dolç com el clarinet, àgil com la flauta i intens com un instrument de metall... Un CD amb músiques representa-tives de diferents estils on el saxofon és l'instrument protagonista.

 

Publicat també en castellà
Col·lecció Històries d'Instruments
Bellaterra Música
Adaptació de conte Dani Coma

Captura de pantalla 2014-01-23 a la(s) 16.02.30.png

De la percusió a LA BATERIA

Un conte divertit i imaginatiu sobre un nen molt enginyós que aconsegueix, amb els seus amics, crear un nou instrument. Un CD que conté el conte i una amplia mostra de músiques representatives on els instruments de percussió son els protagonistes.

 

Publicat també en castellà
Col·lecció Històries d'Instruments
Bellaterra Música
Conte de Dani Coma i Eladio Reinón

Captura de pantalla 2014-01-23 a la(s) 16.00.10.png

EL VIOLÍ i el viatge màgic d'en Martí

En Martí i el seu violí viuran una aventura inoblidable arreu del món. De manera didàctica i divertida, els infants aprendran amb el llibre i el CD que l'acompanya més coses sobre aquest instrument de corda. Un petit àlbum il·lustrat amb una banda sonora amb molt de ritme per contagiar als més petits la passió per la música.

 

Publicat també en castellà
Col·lecció Històries d'Instruments
Bellaterra Música
Conte de Dani Coma i Eladio Reinón

Captura de pantalla 2014-01-23 a la(s) 15.57.17.png

El torrent dels encantats

El Torrent dels Encantats és a Vilasón. Tant la Nati com la Núria acostumen a anar a jugar en una font que hi ha molt aprop del Torrent; s'emporten el bere-nar i hi passen una estona abans d'anar a classe de música. Un dia, a uns nens que també eren per allà jugant els va caure la pilota torrent avall. Ells la van donar per perduda però la Núria i la Nati no... i hi van baixar! Sabeu què hi van trobar?

 

Editat per La Xarxa
Col·lecció de contes El XAT
Conte Dani Coma
Dibuixos Joan Mundet

Captura de pantalla 2014-01-23 a la(s) 15.54.45.png

Macedònia

Macedònia és un llibre on es repassa la formació d'aquesta banda. Des dels seus inicis fins al primer gran canvi de noies. A través d'un viatge cap a un con-cert i repassant imatges i anècdotes que la banda ha viscut durant els 5 anys que van formar el grup la Mariona, l'Alba, la Nina, l'Amanda i la Laura coneixe-rem una mica més el funcionament de Macedònia.

 

Editat per la Galera Raimon Portell i Dani Coma
Fotografia de La Fotogràfica

Captura de pantalla 2014-01-23 a la(s) 15.52.30.png

El trencanous / El Cascanueces

La historia de la Clara i en Fritz es una de les més delicades i boniques. La màgia del tiet Drosselmeyer fa que aquest conte nadalenc sigui apte durant qualsevol estació de l'any. A més a més, aquesta versió de la historia inclou els viatges tant ben representats en el ballet del trencanous i tant oblidats en la literatura infantil.