Direcció de Cors

Acròstic

ACRÒSTIC és un espectacle de creació del Cor Lutiana d'Arbúcies/Sant Hilari En aquest espectacle de Nadal, les cantaries estan acompanyades per la Rita, una noia que per aquestes vacances de Nadal s'ha posat unes feines molt i molt sorprenents.

Acròstic

Tximeletak

Unint l’esperit i la música del País Basc i Catalunya, el Cor Infantil de l’Orfeó Català ofereix un concert de cançons per a cor de veus blanques i piano de compositors del nostre temps.
Sota la direcció escènica de Dani Coma el concert narra a través d'un Videomapping el vol d'una papallona (Tximeletak). Des que neix fins que troba el seu amor.

→ Tximeletak
Tximeletak → Tximeletak

My Favorite Things

En My favorite things, el Cor Infantil de l’Orfeó Català s’endinsa en una situació imaginària en què la seva energia per poder cantar no és ni genètica ni apresa, sinó que prové d’un “Repartidor”, un aparell màgic que sempre han de tenir molt a la
vora. Si no és així, es tornen apàtics i no tenen força ni ànim per a res. Però un dels nois del cor, que aviat n’haurà de marxar perquè és a punt de canviar-li la veu, es vol apoderar de l’aparell i crear la seva pròpia formació coral. Només l’enginy dels altres nois i noies i els encants...

→ My Favorite Things
My Favorite Things → My Favorite Things

Opera Infantil LA FLOR de Ricard Lamote de Grignon

Opera Infantil dins la Setmana Cultural 2014 al Conservatori del Liceu interpretada per l'Orquestra Jove i el Cor Jove del Conservatori sota la dirección Musical de Ricard Oliver i la dirección escència del cor i dels solistes a càrrec de Dani Coma.

Opera Infantil LA FLOR de Ricard Lamote de Grignon

Cor Geriona

El Cor Geriona, vinculat a l'Escola Municipal de Música de Girona, és un cor amb una gran qualitat musical dirigit per Imma Pascual. Des de finals del 2013 i degut al pas del cor pel programa Oh! Happy Day de TV3, Geriona compta amb els serveis de Dani Coma. Ell ha estat l'encarregat de la dirección escència del concert Geriona M'enamora que el cor gira per tot el país durant aquest 2014.

→ Cor Geriona
Cor Geriona → Cor Geriona

Cor Infantil de l'Orfeó Català

El Cor Intantil de l'Orfeó Català dirigit per Glòria Coma i sota la dirección esencia de Dani Coma va estrenar el 2012 el concert Encants del Món. Un concert que gira per tots els continents i fa un repas de les essències, els simbols i les maneres d'entendre la música d'arreu del món. El cor va portar aquest concert per tot el país i fins i tot en un intercanvi a Finlandia.

→ Cor Infantil de l'Orfeó Català
Cor Infantil de l'Orfeó Català → Cor Infantil de l'Orfeó Català