Altres treballs Músicals

Alguns encàrrecs resulten divertits i ràpids però d'altres t'obliguen a aprendre el vocabulari de l'esport o de l'empresa que t'ho demana. Des de clubs de hoquei a empreses que venen cotxes de segona mà; aquests són algunes de les composicions que han acabat fent servei a qui les ha encarregat.

Un, Dos, COOP!

ELS VALORS DEL COOPERATIVISME ARRIBEN A LES ESCOLES... i en Dani Coma és l'autor de la cançó Un, Dos, Coop! que forma part d'aquest projecte!

La Cooperativa SUARA és la impulsora d'aquest projecte que acosta els valors del cooperativisme a més de 3000 alumnes de diferents municipis del nostre país.

En les activitats programades, els nens i nenes, conversen i fan activitats al voltant del Treball en Equip, el Saber escoltar i valorar la opinió dels companys de clase, la importancia de la decisió del grup...

Valors i compromisos que queden molt clars en el videoclip de la cançó Un, Dos, Coop! i que us convidem a mirar i a posar en comú amb els més petits de la família!

Lletra i música Dani Coma

→ Un, Dos, COOP!
Un, Dos, COOP! → Un, Dos, COOP!

Jo puc triar

L'Agència Catalana del Consum va encarregar aquesta cançó al grup Macedònia. S'hi repassen els hàbits de consum bàsics que cal tenir en compte quan anem a botigues o estem en espais publics.

Lletra i música Dani Coma

Jo puc triar

AutoSI

L'empresa AUTOSI s'anuncia a Cines, ràdios i Canals de televisió amb una enganxosa cançó composada l'any 2006.

Lletra i música Dani Coma

AutoSI

Transeduca

Aquesta empresa de Cornellà dedicada a les campanyes escolars, va encarre-gar un himne del teatre. Les companyies i els nens i nenes el canten quan acaba l'espectacle.

Lletra i música Dani Coma

Transeduca

Recursos Educativos

Aquesta empresa de Madrid dedicada a la programació teatral escolar va fer l'encàrrec d'una cançó perquè els nens i nenes entressin i sortissin del teatre cantant i ballant.

Lletra i música Dani Coma

Recursos Educativos

Himne Futbol Club Castellar

El club va fer l'encàrrec de modernitzar i gravar himne del club. Dani Coma juntament amb Domènech Latorre es van encarregar de fer-ne una versió actualitzada respectant la melodia i la Lletra.

Himne Futbol Club Castellar

Himne del Hoquei Club Castellar

Aquest club de Hoquei surt al camp des de l'any 2007 amb un himne nou interpretat per les noies del grup Macedònia.

Lletra i música Dani Coma

Himne del Hoquei Club Castellar