Grup Macedònia

La feina feta a Macedònia ha esdevingut un referent dins el panorama musical català. Diverses generacions de nens i nenes catalans han crescut amb la música del grup i ara, des de l'adolescència o ja des del món dels adults, quan miren enrere, reconeixen al grup com a part de les seves vides. El projecte creat l'any 2000 encara roda amb força i segueix sòlid dins el ventall de propostes musicals infantils.

Papallones

PAPALLONES és l'últim disc del Grup Macedònia. La banda, 20 anys després de la seva creació, diu adéu amb 11 cançons festives, reflexives i pensades per a un públic de primària, que segueixen la línia de les cançons que el grup ha fet durant tots aquests anys.

→ Papallones
Papallones → Papallones

Escandaliciós

ESCANDALICIÓS és una paraula inventada. Un adjectiu que descriu les emocions i els sentiments que tenim, que ens remouen just abans que ens passi alguna cosa esperada, desitjada. ESCANDALICIÓS parla de l'Instant Previ. Un disc amb 11 cançons que també canten sobre el color groc, les xarxes socials, l'amor, l'equilibri...

→ Escandaliciós
Escandaliciós → Escandaliciós

Estic contenta

"Estic contenta" és l'onzè disc d'estudi del grup Macedònia. 11 cançons que interpreten la Noa, la Mar, l'Anna, la Lota i la Gina, cinc nenes escollides entre un miler de candidates que es van presentar a les proves de selecció. Un disc positiu que fa una radiografia dels sentiment i les emocions dels nens i nenes del país.

Composició i producció de Dani Coma

→ Estic contenta
Estic contenta → Estic contenta

Jo sóc valent/a

Especial Nadal

Edició especial del disc El món es per als valents que inclou la cançó de Nadal Torna a ser Nadal molt popular entre els nens i nenes de les escoles de Catalunya.

A més a més, el pack regal inclou també un DVD amb la base instrumental d'algunes de les cançons més conegudes de la banda Macedònia.

→ Jo sóc valent/a
Jo sóc valent/a → Jo sóc valent/a

Ets especial de Landry el Rumbero

Col·laboració

En aquest disc les cinc noies del grup Macedònia col·laboren en dues cançons. La tomaquera i una cançó d'aniversari.

Ets especial de Landry el Rumbero

El món és per als valents

El món és per als valents és el tercer disc de la Paula, la Carlota, la Sara, la Maria i l'Irene. Un disc envoltat de força i coratge; un disc ple de cançons que animen a viure, a lluitar i a plantar cara a les pors.

Tot això amb el llenguatge habitual de la banda i pensat per a un públic famíliar.

Lletra i música : Dani Coma

→ El món és per als valents
El món és per als valents → El món és per als valents

Premi ARC 2014 al Millor Directe per a Públic Familiar

El Grup Macedonia ha estat guardonat amb el Premi ARC 2014 al Millor Directe per a Públic Familiar. La gala es va celebrar a la Sala BARS de Barcelona el 15 de desembre de 2014!

Dani Coma
Irene Carreras
Sara Roy
Maria Farrés
Carlota Busquests
Paula Noguer

Premi ARC 2014 al Millor Directe per a Públic Familiar

Flors

El segon treball de la Paula, la María, l'Irene, la Carlota i la Sara. En aquest disc les 5 fruites s'atreveixen amb melodies molt més arriscades i sense complexes. Un disc que colpeja el mercat amb la cançó Sr. Wert dedicada al ministre de cultura i que té cançons com Un, dos, coop! encarregada per la cooperativa SUARA per promoure el cooperativisme. També hi ha una nova versió de la cançó Ballen amb la Cobla Lluïsos de Taradell

Lletra i música Dani Coma
Producció Dani Coma

→ Flors
Flors → Flors

Desperta

Aquest és el primer disc d’una nova generació. Aquest CD que conté 13 cançons i una col·laboració molt especial: en Manu Guix canta amb elles la cançó Desperta’t. Aquest disc a més a més conté la cançó Esmorzar A l’escola la fruita entra sola amb la que la Generalitat de Catalunya fa una campanya per promoure el consum de fruita entra els nens i nenes.

Lletra i música Dani Coma
Producció Dani Coma

→ Desperta
Desperta → Desperta

Dolça i Amarga Grans Èxits

Dolça i Amarga és el resum ideal: un doble CD on la banda repassa algunes de les seves millors cançons. Un treball dividit en dos cd's: Dolça, on el grup canta les cançons més plàcids, els temes més riallers i festius i Amarga, on s'aborden temes més punyents i reflexius. Sens dubte, un excelent treball per conèixer la feina feta pel grup i els seus clars signes d'identitat.

Lletra i música Dani Coma
Producció Dani Coma

→ Dolça i Amarga Grans Èxits
Dolça i Amarga Grans Èxits → Dolça i Amarga Grans Èxits

Els nens dels altres

Els nens dels altres. Aquesta és un dels treballs més especials de la banda. A més a més del DVD que l'acompanyarà on es repassarà el pas de les cinc noies actuals pel grup Macedònia, la banda enregistra 12 cançons d'altres grups. 12 cançons que expliquen històries d'altres nens i nenes. Un disc sorprenen que molt aviat serà a totes les botigues.

DVD Som amigues, Som Macedònia
Les propostes no s'acaben i Macedònia segueix oferint material a les famílies. Amb Els nens dels altres la banda experimenta noves sensacions i es fica a la pell d'altres músics; a la pell d'altres nens. Els nens i nenes que viuen dins de les cançons d'altres grups. Aquest CD versions a més a més, va acompanyat d'un emotiu DVD on la Clàudia, l'Èlia, la Berta, la Laia i l'Aida repassen els seus cinc anys al grup. Un CD/DVD diferent, que s'aparta una mica de l'estil del grup però que segueix calant fort entre la mainada.

Producció Dani Coma

→ Els nens dels altres
Els nens dels altres → Els nens dels altres

El disc de "La Marató" 2010

Macedònia es suma a la Marató de TV3 amb la cançó The way to your heart del duet belga Soulsister. Adaptada al català per Ivan Ten i produï-da per en Toni i en Chasqui Ten, Caminant, esdevé una de les cançons més animades i optimistes del Disc de la Marató zolo. La direcció vocal va a càrrec d'en Dani Coma.

Lletra i música Dani Coma
Producció Dani Coma

→ El disc de "La Marató" 2010
El disc de → El disc de "La Marató" 2010

M’agrada

Un disc amb melodies noves i més arriscades però musicant les temàtiques de sempre. Macedònia madura el seu sò alhora que arrisca molt més en les composicions mantenint el mateix estil i forma. La incorporació de músics nous al grup dona un color diferent a tota la banda. M’agrada i Som amigues van ser els dos primers “singles” de la nova proposta

Lletra i Musica Dani Coma
Producció Dani Coma

→ M’agrada
M’agrada → M’agrada

Et toca a tu

Disc de nadales que va donar molta popularitat a la banda. Acompanyat d’un hivern plè de concerts, Et toca a tu és un disc de temporada on el grup versiona les nadales de tota la vida. Un treball per escoltar ben abrigat que les noies i els músics van enregistrar en plè més de juliol.

Musica Dani Coma
Producció Dani Coma

→ Et toca a tu
Et toca a tu → Et toca a tu

Bla, bla, bla…

Primer CD d’una nova generació. El Bla, bla, bla… va ser el primer disc produït per el propi Dani Coma recuperant el so de l’inici del projecte amb una banda molt més roquera i contundent. La nova fornada de noies es va fer conèixer amb la cançó Bla, bla, bla… i va tornar a sorprendre amb temàtiques noves: pares que insulten als àrbitres, els accidents de cotxe….

Lletra i Musica Dani Coma
Producció Dani Coma

→ Bla, bla, bla…
Bla, bla, bla… → Bla, bla, bla…

Bàsic Macedònia

Bàsic Macedònia es tracta d’una col.lecció publicada per Discmedi que conté alguns dels èxits de la banda. Forma part d’un grapat de CD’s entre els cuals hi ha Els Pets, Lax’n'busto, Els Bars i gran part dels grups que en alguna època han format part de la discogràfica.

Lletra i Música Dani Coma

→ Bàsic Macedònia
Bàsic Macedònia → Bàsic Macedònia

Gira la fruita

El disc del primer canvi de fruites. Un CD acompanyat d’un DVD on les cinc noies que marxaven s’acomiaden i les cinc noies que entraven es presentaven. Un concert enregistrat a l’Escola Bonavista de Castellar del Vallès on el grup va fer una versió dels seus pròpis èxits i on va presentar dues noves cançons: Jo puc triar i el Director.

Lletra i Música | Dani Coma

→ Gira la fruita
Gira la fruita → Gira la fruita

Sakam té

Potser el disc més jove de la banda; una producció més adulta i unes lletres més juvenils. Un disc amb un aire i un disseny molt especial que va sonar diferent a la resta. L’edad de les cinc noies va influir en les composicions. Deixar l’escola i anar a l’institut, els monstres de Megasideral, el Sakam té… En aquest CD va aparèixer per primer cop la frase… T’agradaria cantar a Macedònia?

Lletra i Musica Dani Coma
Producció Dani Coma

→ Sakam té
Sakam té → Sakam té

Posa’m un suc

Seguint el tòpic, el segon disc de la banda va ser el treball que va consolidar al grup a l’escena catalana. La cançó Posa’m un suc va remoure de nou a molts i molts nens i nenes i va fer conèixer el grup als que encara no en sabien res. Produït per en Toni Saigí, el grup va retrobar el seu sò inicial i va disparar les vendes de CD’s. Sens dubte, el disc més venut de la banda.

Lletra i Música | Dani Coma

→ Posa’m un suc
Posa’m un suc → Posa’m un suc

Macedònia

El disc Macedònia porta el mateix nom del grup i va ser el treball que va donar a conèixer a la formació. La cançó Superfashion va revolucionar al públic i a la premsa; Macedònia es va plantar al panorama musical català. Les temàtiques de les cançons de la banda van començar a interessar a mestres i educadors; la separació dels pares, els mestres flipats… Macedònia va sorprendre i va agradar.

Lletra i Musica | Dani Coma

→ Macedònia
Macedònia → Macedònia