Contes

A escriure històries, contes... t'hi veus pràcticantent abocat quan et dediques a la teatre. Aquest espai no vol ser un exercici d'intrussisme en mon dels escriptors però si que se, alguns dels fruits de la resta d'apartats que han acabat esdevenint cantes pel seu propi pes.

Tinet i els Tions Màgics

En aquest conte, encàrrec de l'Ajuntament de Navarcles, s'explica la història d'en Tinet, un nen molt i molt curiós enamorat d'una nena, la Valentina.
Per conquistar-la la va dur al bosc a berenar mandarines però ai... sabeu a qui agraden molt les mandarines, oi?

Als tions!

→ Tinet i els Tions Màgics
Tinet i els Tions Màgics → Tinet i els Tions Màgics

El Carnaval dels Animals

El Carnaval dels Animals és un Ilibre/Cd/Quardern de manualitats on en Dani Coma hi ha posat la poesia. Inspirat en l'obra de Camille Saint-Sans, aquest llibre de poesia fàcil, ràpid i amena permet treballar la música d'aquest autor amb una inacabable dosi de material. Per una banda els poemes i per l'altre les manualitats i els jocs amb els que vé acompanyat el llibret. Una publicació exquisita i feta amb moltíssim gust per part de Montser Roig, directora del projecte.

→ El Carnaval dels Animals
El Carnaval dels Animals → El Carnaval dels Animals

EL SAXO i Altres Instruments de Vent

Un conte il·lustrat sobre una nena que toca en una banda de música i que des-cobreix un instrument nou capaç de sonar dolç com el clarinet, àgil com la flauta i intens com un instrument de metall... Un CD amb músiques representa-tives de diferents estils on el saxofon és l'instrument protagonista.

→ EL SAXO i Altres Instruments de Vent
EL SAXO i Altres Instruments de Vent → EL SAXO i Altres Instruments de Vent

De la Percusió a... LA BATERIA!

Un conte divertit i imaginatiu sobre un nen molt enginyós que aconsegueix, amb els seus amics, crear un nou instrument. Un CD que conté el conte i una amplia mostra de músiques representatives on els instruments de percussió son els protagonistes.

→ De la Percusió a... LA BATERIA!
De la Percusió a... LA BATERIA! → De la Percusió a... LA BATERIA!

EL VIOLÍ i el Viatge Màgic d'en Martí

En Martí i el seu violí viuran una aventura inoblidable arreu del món. De manera didàctica i divertida, els infants aprendran amb el llibre i el CD que l'acompanya més coses sobre aquest instrument de corda. Un petit àlbum il·lustrat amb una banda sonora amb molt de ritme per contagiar als més petits la passió per la música.

→ EL VIOLÍ i el Viatge Màgic d'en Martí
EL VIOLÍ i el Viatge Màgic d'en Martí → EL VIOLÍ i el Viatge Màgic d'en Martí

El Torrent dels Encantats

El Torrent dels Encantats és a Vilasón. Tant la Nati com la Núria acostumen a anar a jugar en una font que hi ha molt aprop del Torrent; s'emporten el bere-nar i hi passen una estona abans d'anar a classe de música. Un dia, a uns nens que també eren per allà jugant els va caure la pilota torrent avall. Ells la van donar per perduda però la Núria i la Nati no... i hi van baixar! Sabeu què hi van trobar?

→ El Torrent dels Encantats
El Torrent dels Encantats → El Torrent dels Encantats

Macedònia

Macedònia és un llibre on es repassa la formació d'aquesta banda. Des dels seus inicis fins al primer gran canvi de noies. A través d'un viatge cap a un con-cert i repassant imatges i anècdotes que la banda ha viscut durant els 5 anys que van formar el grup la Mariona, l'Alba, la Nina, l'Amanda i la Laura coneixe-rem una mica més el funcionament de Macedònia.

→ Macedònia
Macedònia → Macedònia

El Trencanous

La historia de la Clara i en Fritz es una de les més delicades i boniques. La màgia del tiet Drosselmeyer fa que aquest conte nadalenc sigui apte durant qualsevol estació de l'any. A més a més, aquesta versió de la historia inclou els viatges tant ben representats en el ballet del trencanous i tant oblidats en la literatura infantil.

El Trencanous