Direcció de Teatre

FAMA

Cuatro décadas después inolvidable éxito de cine y televisión, se estrena en Barcelona FAMA EL MUSICAL, que inspiró a generaciones a luchar por la fama. Un grupo de jóvenes vibrantes y enérgicos convergen en la calle 46 de Nueva York para hacer una audición y tener la oportunidad de estudiar en la célebre escuela de artes escénicas High School for the Performing Arts. Desde el primer día de clase estos jóvenes advierten que se necesita mucho más que sueños para tener éxito. Emoción, inquietud, luchas, triunfos y pura energía.

→ FAMA
FAMA → FAMA

El Secret del Volcà

El secret del volcà tracta dels secrets, les històries d’un poble, les anècdotes, les faules, els contes i les tradicions que es guarden en un volcà d’Olot. En Blai i la Lluna, que són dos aventurers, escolten les històries de l’àvia, i una d’elles els deixa molta intrigats i emocionats. La història se situa al mig del bosc, al voltant del volcà Montolivet. Un musical que ens farà vibrar, emocionar i que trenca amb els estereotips actuals de la societat.

Un espectacle per a tots els públics, adults i nens de totes les edats...

→ El Secret del Volcà
El Secret del Volcà → El Secret del Volcà

Nada es Impossible

El Mago Pop

NADA ES IMPOSSIBLE és l'espectacle d'Antonio Díaz, EL MAGO POP, que després de triomfar al Teatre Rialto de Madrid durant dos anys, arriba al Teatre Victòria de Barcelona, ​​oferint un viatge per l'extraordinari ple de sorpresa, diversió, sensibilitat, ritme i emoció, en una aventura plena d'il·lusions que confirma que, quan EL MAGO POP està en escena, res és impossible!

→ Nada es Impossible
Nada es Impossible → Nada es Impossible

La Familia Monstre (Tibidabo)

La Família Monstre és un espectacle de Viu el Teatre. Un montatge terrorífic per a públic familiar que s'ha encarregat de donar el tret de sortida a la temporada de tardor del Tibidabo.

La Familia Monstre (Tibidabo)

Agafa el Raspall

AGAFA EL RASPALL és una producció de la Cia.Pissarra. Un text inspirat en la vida i obra de la poetessa Joana Raspall. Tres nenes han quedat a la biblioteca Torres i Bages de Vilafranca del Penedès per fer un treball sobre el canvi climàtic. Un cop allà, un seguit de coïncidències i deduccions, les porten a descobrir un episodi de la vida de la Joana i com va lluitar per salvar la cultura i la llengua catalana durant la guerra civil espanyola.

L'obra està interpretada per actrius d'entre 12 i 14 anys.

Durant el...

→ Agafa el Raspall
Agafa el Raspall → Agafa el Raspall

Cinemúsica

Cinemúsica és un homenatge al cinema mut, on la música en directe ens guiarà per històries plenes d’emocions que ens recordaran escenes úniques i mítiques de la història del cinema en blanc i negre.
Un viatge proper i familiar, pensat per compartir amb els més petits de casa amb l’objectiu de percebre sensacions a través dels sons, la imatge i el moviment.
Comencem? 3,2,1… Acció!

→ Cinemúsica
Cinemúsica → Cinemúsica

MÚ-DA-TE

Stage de Creació

MUDAR és canviar d’aspecte, d’estat, de forma… Variar o modificar alguna cosa, especialment un criteri, una actitud o un sentiment.

MÚ‐DA‐TE és una invitació a fer tot això.

L’objectiu d’aquest Stage de creació és que els nois i les noies aprenguin a donar. De manera que no venen a MÚ-DA-TE a aprendre sinó que venen a ensenyar-nos tot el que saben fer, a donar tot el que porten a dins, a entregar tot el que han après a les seves respectives classes de música, dansa o teatre i a convertir tot el què els hi passa...

→ MÚ-DA-TE
MÚ-DA-TE

Jazz sota el mar

Has sentit mai com canten els peixos? I t'imagines fent-ho acompanyat d'un piano i un saxo i... a ritme de jazz? Doncs no et pots perdre aquest concert! Una divertida ocasió per escoltar música jazz en família de la mà de tres veus femenines i dos instrumentistes brillants.
Una creació en coordinació amb el CaixaForum i el Conservatori del Liceu. Escrit i dirigit per Dani Coma i sota la dirección musical de Dani Perez.
En Gira 2013,2014 i 2015.

→ Jazz sota el mar
Jazz sota el mar → Jazz sota el mar

El Saltasomins

El Saltasomins és un espectacle creat, escrit i dirigit per Dani Coma. Sota la direcció musical de Jorge Lopez i produit per el Conservatori del Liceu juntament amb La Caixa. Aquest espectacle ens explica la historia d'un Saltasomins i la seva missió: posar música als somnis dels nens. Un violí, una viola, un violoncel i una flauta travessera són els instruments amb els que el Saltasomins i tota una colla d'aspirants musicaran els somins dels nens. Una creació de l'any 2012 que ha estat de gira fins el 2014 per tot espanya.

El Saltasomins

Grease

El musical

Fent tàndem amb Manu Guix i Coco Comín en Dani agafa pes en una nova producció del musical Grease assumint el rol d'adjunt de direcció. El treball de text i la posada en escena de les escenes no coreografiades han estat el repte en aquesta nova etapa. Un treball realitzat amb gran èxit a Barcelona que viatjarà per tot el país durant alguns anys.

Grease

La Bella i la Bestia

La Bella i la Bestia de la mà de la Cia.Pissarra ha recorregut centenars de teatres i l'han vist milers de nens durant el curs 2011/12. Un montatge àgil i divertit dirigit una vegada més per en Dani Coma. Una nova proposta de treatre musical infantil amb una posada en escena amb el segell de la companyia i un èxit rotunt.

→ La Bella i la Bestia
La Bella i la Bestia → La Bella i la Bestia

La Familia Coloraine

Un dia a la piscina

La primera de les propostes de la Cia. per a nens de o a 3 anys. Un espectacle pausat i amb tots els ingredients per encantar i fer badar la boca a les criatures més petites. Treballant la psicomotricitat i els hàbits de les famílies, aquest muntatge la cara de la mainada i l entreté durant 40 minuts.

→ La Familia Coloraine
La Familia Coloraine → La Familia Coloraine

El Mag d'Oz

A El Mag d'Oz la Cia. treballa amb els mateixos elements que ho va fer a Alícia. Llum negre, ventiladors amb tires de colors, fum a l'escenari, bombolles de sabó... S'eliminen algunes de les estructures de ferro i es substitueixen per paraigües. Un espectacle singular que encara ara està de Gira amb RECURSOS.

→ El Mag d'Oz
El Mag d'Oz → El Mag d'Oz

El Trencanous

El Trencanous va agafar el relleu dels Músics de Bremen. Aquest cop amb una direcció més acurada i adequada a la severitat del públic amb el que treballa la Cia. Unes estructures menys pesants i més mòbils i una posada en escena molt vistosa. El Trencanous va rondar els 18o bolos arreu d Espanya i Catalunya treballant per RECURSOS.

→ El Trencanous
El Trencanous → El Trencanous

Txaikovsky i els Nens

I un pianista es van encarregar d'explicar i fer sentir la història prèvia al ballet del Trencanous escrita per Txaikovsky pel seu nebot. Uns io bolos arreu de Catalunya sota el patrocini de Caja Madrid.

→ Txaikovsky i els Nens
Txaikovsky i els Nens → Txaikovsky i els Nens

Els Músics de Bremen

Els Músics de Bremen va ser el primer gran muntatge de la Cia. Pissarra. Furgoneta nova, equip de so i llums nous i una estructura immensa de ferros i teles; amb tot això es va fer la volta a Espanya. Més de zoo bolos de campanya escolar emparats per TRANSEDUCA i RECURSOS EDUCATIVOS.

→ Els Músics de Bremen
Els Músics de Bremen → Els Músics de Bremen

El Enano Saltarín

"El Enano Saltarín" és el projecte de final de carrera dels alumnes de l'escola Youkali. Aquest curs va estar dirigit per en Dani Coma i ha estat representat durant tot el mes de juny al Poble Espanyol de Barcelona. Un muntatge amb pocs recursos i prenent a l'actor com a única eina.

→ El Enano Saltarín
El Enano Saltarín → El Enano Saltarín

La Tortuga Boteruda

La primera de les propostes de la Cia. Pissarra. Amb un pressupost baixíssim i demanant favors a tothom La Tortuga Boteruda va fer una vintena de bolos arreu de Catalunya amb gran èxit. Sempre dins les programacions de teatre familiar i amb tot el material de so i llum llogat.

→ La Tortuga Boteruda
La Tortuga Boteruda → La Tortuga Boteruda