MÚ-DA-TE

Stage de Creació

Teatre

MUDAR és canviar d’aspecte, d’estat, de forma… Variar o modificar alguna cosa, especialment un criteri, una actitud o un sentiment.

MÚ‐DA‐TE és una invitació a fer tot això.

L’objectiu d’aquest Stage de creació és que els nois i les noies aprenguin a donar. De manera que no venen a MÚ-DA-TE a aprendre sinó que venen a ensenyar-nos tot el que saben fer, a donar tot el que porten a dins, a entregar tot el que han après a les seves respectives classes de música, dansa o teatre i a convertir tot el què els hi passa pel cap, pel cos, pel cor... en art.

Durant l’estada a MÚ‐DA‐TE els nois i les noies treballaran al voltant de tres disciplines artístiques: la Música, la Dansa i el Teatre. Però aquest cop no ho faran amb partitures, textos o coreografies ja existents i creades i/o inventades per altres. Aquesta vegada, l’equip de mestres, els hi preguntaran què és el que els agrada, què és el que els fa enfadar... quines són les coses que canviarien, quines són les coses més preuades, les més boniques... Què és el que tenen ganes de cridar, què és el que tenen ganes d’enterrar o fins hi tot, què és el que tenen ganes de callar... i trobaran la manera de dir‐ho.

MÚ-DA-TE