Cantates

El món coral infantil és un univers amplíssim. Cada vegada amb més diversificació de propostes i amb més autors que arrisquen i proven d'introdui-hi les seves composicions. Tot aquest material que trobareu en aquesta web són varis d'aquests intents; lletres planeres, històries divertides i melodies enganxoses que fan que el nen cantaire rigui i s'ho passi bé alhora que canta.

Cantata El Saltacontes

La Cantata de El Saltacontes és la historia d'un nen que volia viure dins dels contes. Fascinat pels castells, els poblets petits i tots els personatges que viuen dins dels contes suplica al seu pare una sol·lució.

Fins aleshores no hi havia cap Saltacontes enlloc del món i aquest nen es convertirá en el primer. Però es clar, primer haurà d'aprendre l'ofici. Ser un Saltacontes no vol dir canviar les històries dels contes sinó cuidar als seus personatges mentre ningú els està explicant.

→ Cantata El Saltacontes
Cantata El Saltacontes → Cantata El Saltacontes

Cantata de l'Ànec Frederic

La Cantata de l'Ànec Frederic és una història que no ens serà desconeguda. Un Ànec, idolatrat pels seus fans i embriagat per l'èxit de les seves películes, perd els papers i es converteix en una estrella amb fums que menysprea tot el que l'envolta. Ell i tot l'equip de producció d'un nou film es troben a Paris per iniciar el rodatge però els capricis d'en Frederic faran que tot es compliqui una mica. Un productor temerós de perdre les subvencions i el suport dels patrocinadors, la premsa del cor, la cadena "Caza y Pesca" i tot un grapat de reflexions sobre les professions artístiques converteixen aquesta cantata en una fantàstica banda sonora per a grans i petits.

Direcció artística, text i composició Dani Coma

→ Cantata de l'Ànec Frederic
Cantata de l'Ànec Frederic → Cantata de l'Ànec Frederic

La familia Coloraina

Anem al metge | Puja al tren

La família coloraina amplia la colecció. Fins ara els haviem vist a la piscina i anant d'excurisó però aquesta vegada sembla que han decidit anar una mica més lluny. Anem al metge i Puja el tren: són les dues últimes històries d'aquesta família tant especial que molt aviat podreu trobar a totes les botigues.

Direcció artística, text i composició Dani Coma

→ La familia Coloraina
La familia Coloraina → La familia Coloraina

La familia Coloraina

Un dia a la Picina | Un dia al Zoo

La Família Coloraina és una col.lecció d'aventures i cançons que passen a un pare de color Groc, una mare de color Blau i al seu fill, que és de color Vermell. El primer CD inclou dues històries; Un dia a la Piscina i Un dia al Zoo. Un text i unes cançons per a nens i nenes de o a 5 anys on a través de la barreja de colors els nens i nenes faran un viatge preciós en l'imaginari a través dels colors.

Direcció artística, text i composició Dani Coma

→ La familia Coloraina
La familia Coloraina → La familia Coloraina

Sentiments i emocions

Sentiments i Emocions és un repàs preciós a totes aquestes coses que moltes vegades ens passen però que no sabem explicar. A través de les cançons i amb unes lletres molt acurades i cuidades fins al final intentem dir què sentim; intentem expressar què es mou per dintre nostre quan tenim vergonya, ens posem nerviosos, tenim por, enve-ges...

Publicat també en castellà
Bellaterra Música
Lletra Dani Coma
Música Francesc Borruil

Sentiments i emocions

Cantata del nen trapella

La Cantata del nen trapella ens explica com un nen molt i molt trapella s'adona que ha de portar-se una mica més bé si no vol que els Déus de la felicitat s'emportin a la seva mare. Un pare despistat, una mare atabalada i un nen més aviat dolentot viuen una experiència que els hi fa canviar les actituds.

Lletra i conte Dani Coma
Música Lluís Vidal

Cantata del nen trapella

Cantata per una tortuga

La cantata per una tortuga és la història de la tortuga boteruda. Una tortuga mandrosa que no volia sortir de casa seva. Es passava tot el dia estirada al sofà mirant la televisió o llegint alguna revista de formigues d'arreu del món. Per sort, una bona colla d'amics intenten animar-la fins que aconsegueixen que es mogui.

Lletra, conte i música Dani Coma

Cantata per una tortuga