Direcció de Teatre

 

 

 

 

grup_1.jpg

El Secret del Volcà

El secret del volcà tracta dels secrets, les històries d’un poble, les anècdotes, les faules, els contes i les tradicions que es guarden en un volcà d’Olot. En Blai i la Lluna, que són dos aventurers, escolten les històries de l’àvia, i una d’elles els deixa molta intrigats i emocionats. La història se situa al mig del bosc, al voltant del volcà Montolivet. Un musical que ens farà vibrar, emocionar i que trenca amb els estereotips actuals de la societat. Un espectacle per a tots els públics, adults i nens de totes les edats que siguin capaços d’estar concentrats una hora en un espectacle.

Producció: la quarta paret
Direcció artística i guió: Jordi Massegur
Composició i direcció musical: Adrià Aguilera
Direcció actoral: Dani Coma
Intèrprets: Núria López, Jordi Massegur, Biel Surinyach, Joel Casado, Eloi Sànchez, Heura Oliva, Maria Masmitjà
Música en directe dirigida per Adrià Aguilera
Equip tècnic: La Caraba
Disseny de vestuari: Carles Soléimpossilbe.jpg

Nada es impossible - El mago pop

NADA ES IMPOSSIBLE és l'espectacle d'Antonio Díaz, EL MAGO POP, que després de triomfar al Teatre Rialto de Madrid durant dos anys, arriba al Teatre Victòria de Barcelona, ​​oferint un viatge per l'extraordinari ple de sorpresa, diversió, sensibilitat, ritme i emoció, en una aventura plena d'il·lusions que confirma que, quan EL MAGO POP està en escena, res és impossible!

DIRECCIÓ ARTÍSTICA - Dani Coma

franco.jpg

Agafa el Raspall

AGAFA EL RASPALL és una producció de la Cia.Pissarra. Un text inspirat en la vida i obra de la poetessa Joana Raspall. Tres nenes han quedat a la biblioteca Torres i Bages de Vilafranca del Penedès per fer un treball sobre el canvi climàtic. Un cop allà, un seguit de coïncidències i deduccions, les porten a descobrir un episodi de la vida de la Joana i com va lluitar per salvar la cultura i la llengua catalana durant la guerra civil espanyola. L'obra està interpretada per actrius d'entre 12 i 14 anys. Durant el montatge es diuen i es canten fins a 11 poemes de la Joana Raspall.

Direcció i dramaturgia Dani Coma

22852150_1091835804253528_7842722262728577659_n.jpg

La Familia Monstre (Tibidabo)

La Família Monstre és un espectacle de Viu el Teatre. Un montatge terrorífic per a públic familiar que s'ha encarregat de donar el tret de sortida a la temporada de tardor del Tibidabo.

15941009_10210176466942183_3564689224308191411_n.jpg

CINEMÚSICA

Cinemúsica és un homenatge al cinema mut, on la música en directe ens guiarà per històries plenes d’emocions que ens recordaran escenes úniques i mítiques de la història del cinema en blanc i negre. Un viatge proper i familiar, pensat per compartir amb els més petits de casa amb l’objectiu de percebre sensacions a través dels sons, la imatge i el moviment. Comencem? 3,2,1… Acció!

Us presentem a tot l'equip que ha fet possible l'espectacle de Cinemúsica:

Idea original i co-autora: Gisela Juanet / Composició musical i co-autora: Berta Ros / Direcció: Dani Coma / Intèrprets: Marta Muñoz i Estela Córcoles / Disseny Escenografia: Cris Vidal i Toni Montero / Construcció escenografia: German Laforé / Disseny vestuari: Cris Vidal / Confecció vestuari: Atelier Male (Gemma Malé) / Audiovisual: Rosa Cardús / Ajudant d'audiovisuals: Jose Juanet / Il·lustracions: Adrià Llarch / Assessorament pedagògic: Lorena Lliró / Disseny il·luminació: Lluís Juanet / Coordinador Tècnic: Carles Merodio / Body Percussion: Anna Llombart / Comunicació: Sara Gomez / Administració: Ana Montero / Producció: Viu el Teatre / Agraïments: CCCB, La Biblio Musicineteca i Biblioteques de bcn.

MU.DA.TE.jpg

MÚ-DA-TE Stage de Creació

MUDAR és canviar d’aspecte, d’estat, de forma… Variar o modificar alguna cosa, especialment un criteri, una actitud o un sentiment. MÚ‐DA‐TE és una invitació a fer tot això. L’objectiu d’aquest Stage de creació és que els nois i les noies aprenguin a donar. De manera que no venen a MÚ-DA-TE a aprendre sinó que venen a ensenyar-nos tot el que saben fer, a donar tot el que porten a dins, a entregar tot el que han après a les seves respectives classes de música, dansa o teatre i a convertir tot el què els hi passa pel cap, pel cos, pel cor... en art. Durant l’estada a MÚ‐DA‐TE els nois i les noies treballaran al voltant de tres disciplines artístiques: la Música, la Dansa i el Teatre. Però aquest cop no ho faran amb partitures, textos o coreografies ja existents i creades i/o inventades per altres. Aquesta vegada, l’equip de mestres, els hi preguntaran què és el que els agrada, què és el que els fa enfadar... quines són les coses que canviarien, quines són les coses més preuades, les més boniques... Què és el que tenen ganes de cridar, què és el que tenen ganes d’enterrar o fins hi tot, què és el que tenen ganes de callar... i trobaran la manera de dir‐ho.

Foto grup.jpg

Jazz sota el mar

Has sentit mai com canten els peixos? I t'imagines fent-ho acompanyat d'un piano i un saxo i... a ritme de jazz? Doncs no et pots perdre aquest concert! Una divertida ocasió per escoltar música jazz en família de la mà de tres veus femenines i dos instrumentistes brillants. Una creació en coordinació amb el CaixaForum i el Conservatori del Liceu. Escrit i dirigit per Dani Coma i sota la dirección musical de Dani Perez. En Gira 2013,2014 i 2015.

Guió i Direcció escénica a càrrec de Dani Coma
Direcció Musical a càrrec de Dani García

2.png

El Saltasomins

El Saltasomins és un espectacle creat, escrit i dirigit per Dani Coma. Sota la direcció musical de Jorge Lopez i produit per el Conservatori del Liceu juntament amb La Caixa. Aquest espectacle ens explica la historia d'un Saltasomins i la seva missió: posar música als somnis dels nens. Un violí, una viola, un violoncel i una flauta travessera són els instruments amb els que el Saltasomins i tota una colla d'aspirants musicaran els somins dels nens. Una creació de l'any 2012 que ha estat de gira fins el 2014 per tot espanya.

Captura de pantalla 2014-01-23 a la(s) 16.31.32.png

Grease el musical

Fent tàndem amb Manu Guix i Coco Comín en Dani agafa pes en una nova producció del musical Grease assumint el rol d'adjunt de direcció. El treball de text i la posada en escena de les escenes no coreografiades han estat el repte en aquesta nova etapa. Un treball realitzat amb gran èxit a Barcelona que viatjarà per tot el país durant alguns anys.

Captura de pantalla 2014-01-23 a la(s) 16.58.30.png

La Bella i la Bestia

La Bella i la Bestia de la mà de la Cia.Pissarra ha recorregut centenars de teatres i l'han vist milers de nens durant el curs 2011/12. Un montatge àgil i divertit dirigit una vegada més per en Dani Coma. Una nova proposta de treatre musical infantil amb una posada en escena amb el segell de la companyia i un èxit rotunt.

Guió, direcció i Producció Dani Coma
Música Jaume Carreras
Vestuari i decorats Susagna Nevó
Coreografies Cia.Pissarra


Captura-de-pantalla-2014-01-23-a-la(s)-16.54.47.png

La familia coloraine. Un dia a la piscina

La primera de les propostes de la Cia. per a nens de o a 3 anys. Un espectacle pausat i amb tots els ingredients per encantar i fer badar la boca a les criatures més petites. Treballant la psicomotricitat i els hàbits de les famílies, aquest muntatge la cara de la mainada i l entreté durant 40 minuts.

Guió, Música, Direcció i Producció Dani Coma
Vestuari Rosa Fité
Coreografies Cia.Pissarra

Captura-de-pantalla-2014-01-23-a-la(s)-16.39.02.png

El Mag d'Oz

A El Mag d'Oz la Cia. treballa amb els mateixos elements que ho va fer a Alícia. Llum negre, ventiladors amb tires de colors, fum a l'escenari, bombolles de sabó... S'eliminen algunes de les estructures de ferro i es substitueixen per paraigües. Un espectacle singular que encara ara està de Gira amb RECURSOS.

Música Jaume Carreres
Guió, Direcció i Producció Dani Coma
Vestuari, Decorats i Atrezzo Rosa Fité
Coreografies Cia.Pissarra

Captura-de-pantalla-2014-01-23-a-la(s)-16.39.02.png

Alícia en el país de las maravillas

Un muntatge màgic i ple de color. La Cia. comença a treballar la Ilum negra aconseguint uns resultats espectaculars pel públic; efectes màgics, imatges i objectes que volen, fum a l'escenari... Amb l Alicia i a través de RECURSOS la Cia.Pissarra va fer 190 bolos per tota Espanya.

Guió Bibiana Guzman
Música Jaume Carreres
Direcció i producció Dani Coma
Vestuari, Decorats i Atrezzo Rosa Fité
Coreografies Cia.Pissarra

Captura-de-pantalla-2014-01-23-a-la(s)-16.39.02.png

El Trencanous

El Trencanous va agafar el relleu dels Músics de Bremen. Aquest cop amb una direcció més acurada i adequada a la severitat del públic amb el que treballa la Cia. Unes estructures menys pesants i més mòbils i una posada en escena molt vistosa. El Trencanous va rondar els 18o bolos arreu d Espanya i Catalunya treballant per RECURSOS.

Guió, Lletres, Direcció i Producció Dani Coma
Música Lluis Vidal i Txaikovsky
Vestuari, Decorats i AtrezzoRosa Fité
Coreografies Cia.Pissarra

Captura de pantalla 2014-01-23 a la(s) 16.34.07.png

Txaikovsky i els nens

i un pianista es van encarregar d'explicar i fer sentir la història prèvia al ballet del Trencanous escrita per Txaikovsky pel seu nebot. Uns io bolos arreu de Catalunya sota el patrocini de Caja Madrid.

Música Txaikovsky
Guió, Direcció i Producció Dani Coma
Vestuari i Atrezzo Bellaterra Música

Captura de pantalla 2014-01-23 a la(s) 16.34.07.png

Els Músics de Bremen

Els Músics de Bremen va ser el primer gran muntatge de la Cia. Pissarra. Furgoneta nova, equip de so i llums nous i una estructura immensa de ferros i teles; amb tot això es va fer la volta a Espanya. Més de zoo bolos de campanya escolar emparats per TRANSEDUCA i RECURSOS EDUCATIVOS.

Guió, Lletres, Direcció i Producció Dani Coma
Música LLuis Vidal
Vestuari i Atrezzo Rosa Fité
Decorats Ivet Oller
Coreografies Adriana De Robles

Captura de pantalla 2014-01-23 a la(s) 16.23.44.png

El Enano Saltarín

"El Enano Saltarín" és el projecte de final de carrera dels alumnes de l'escola Youkali. Aquest curs va estar dirigit per en Dani Coma i ha estat representat durant tot el mes de juny al Poble Espanyol de Barcelona. Un muntatge amb pocs recursos i prenent a l'actor com a única eina.

Música: Dani Coma i Lluis Vidal
Direcció: Dani Coma

Captura de pantalla 2014-01-23 a la(s) 14.41.25.png

La Tortuga Boteruda

La primera de les propostes de la Cia. Pissarra. Amb un pressupost baixíssim i demanant favors a tothom La Tortuga Boteruda va fer una vintena de bolos arreu de Catalunya amb gran èxit. Sempre dins les programacions de teatre familiar i amb tot el material de so i llum llogat.

Guió, Música, Direcció i Producció: Dani Coma
Vestuari, Atrezzo i Decorats: Ivet 011er
Coreografies: Cia.Pissarra